Wij zijn Wasgeluk

Onze naam zegt het al; wij worden heel gelukkig van onze heerlijke Italiaanse wasparfum voor de was. Dat gevoel heet........WASGELUK!

In Italië zijn wij op zoek gegaan naar de beste wasparfum en die hebben wij gevonden bij Essentia. Inmiddels hebben wij ook veel andere Italiaanse producten in ons assortiment, allemaal van hoge kwaliteit én geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten. In Milaan worden onze producten met heel veel zorg geproduceerd. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Hierover kun je alles lezen op onze website. Geniet je met ons mee?

Lieve groet, Marije en Marike

Marike


Marije


Wat onze
klanten zeggen

 • “ 

  Liset (34) "Ik hoorde van een vriendin over wasparfum en heb het online gekocht. Wat een geweldig product. Niet alleen mijn was maar mijn hele huis ruikt heerlijk. Het is echt verslavend. Mijn lievelingsgeuren zijn de Argan en de Vanille. Ik gebruik ook de homespray van Katoenbloem en dat werkt ook heel goed. De geuren blijven heel lang hangen."

  Liset

 • “ 

  Ineke (63) "Ik heb Wasgeluk gekocht want ik was getipt door een vriendin omdat haar kleding zo heerlijk rook. Dat viel mij echt op en toen vertelde ze dat het Wasgeluk was. Nu heb ik dat thuis ook. Echt zo lekker! Zelf mijn man vraagt ernaar als het op is. Ik was dan ook zijn overhemden met Talk en zijn collega's zeggen altijd dat hij zo lekker ruikt. Maar verder ook voor alle andere wasjes, echt een aanrader. Je hebt het de volgende dag al in huis. Echt heel snel!"

  Ineke

 • “ 

  Mariëlle (27) "Ik kreeg een fles Talk cadeau met mijn verjaardag. Wat een heerlijk product. Ik ben zelf vegan en dat is Wasgeluk ook dus dat vond ik wel belangrijk. Alles ruikt zalig en het blijft heel lang hangen. Lavendel vind ik top voor mijn beddengoed en Lotus gebruik ik dan weer voor de handdoeken. Je doet heel lang met een fles. Ik doe een tot twee dopjes per was en dat is prima.

  Mariëlle

 • “ 

  Tricia (66) "Ik heb wel andere merken geprobeerd maar die ruiken wat chemischer dus Wasgeluk is mijn favoriet. Ook de Cloud gebruik ik veel in mijn keuken. Mijn hele huis ruikt zo lekker, echt genieten. Ik geef het ook vaak cadeau, altijd een succes."

  Tricia

 • “ 

  Vince (34) "Mijn vriendin heeft mij aangestoken met het Wasgelukvirus. Op mijn werk vragen ze vaak hoe het komt dat ik zo lekker ruik, haha. Talk gebruiken wij voor mijn overhemden maar verder ook Lavendel voor ons beddengoed en we zijn dol op Caribe en Oranjebloesem. Heerlijk, het is echt genieten. Wij hebben meerdere merken geprobeerd maar Wasgeluk is echt de beste."

  Vince

Arrow Left
Arrow Right