Dermatologisch getest

Met groot genoegen willen wij aankondigen dat al onze flessen wasparfum onlangs zijn voorzien van het prestigieuze label “Dermatologisch getest” en dat ze geschikt zijn bevonden voor de gevoelige huid. Dit nieuws brengt verschillende belangrijke betekenissen met zich mee die we graag met je delen.

 

1-2 minuten

04-07-2023

Marije Verhoef

Hoe is dit tot stand gekomen?

Ons product heeft uitgebreide en grondige testen ondergaan bij Eurofin, een wereldwijd vooraanstaand laboratorium. Als bedrijf heeft Essentia altijd gestreefd naar de hoogste kwaliteit, maar nu kunnen we dit ook officieel bevestigen met een kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is van groot belang voor zowel onze gewaardeerde klanten als onze verkooppunten. Het geeft hen het vertrouwen dat ons product voldoet aan strenge dermatologische normen en veilig is voor gebruik op de gevoelige huid.

Waarin onderscheid de wasparfum van Wasgeluk zich?

Wasgeluk's wasparfum onderscheidt zich op verschillende fronten van andere producten op de markt. Onze formules zijn gebaseerd op natuurlijke etherische oliën, vrij van microplastics in zowel de fles als de inhoud. Daarnaast zijn al onze producten vegan en worden ze niet op dieren getest, wat betekent dat ze cruelty-free zijn. Maar dat is nog niet alles: onze flessen zijn ook nog eens biobased, wat inhoudt dat ze zijn gemaakt van restproducten van suikerriet. Hiermee dragen we bij aan een duurzame en milieuvriendelijke benadering.

Met trots kunnen we nu zeggen dat ons product het prestigieuze label "Dermatologisch getest" draagt en geschikt is bevonden voor de gevoelige huid. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt genieten van de heerlijke geurboost die Wasgeluk biedt, met volledige aandacht voor mens, dier en milieu. We blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten die zowel effectief als veilig zijn, en we zijn verheugd om dit nieuwe kwaliteitskenmerk aan ons assortiment toe te voegen. Alle flessen zullen in de komende periode van een extra logo 'dermatologisch getest' worden voorzien.