Hoe gebruik je onze wasparfum als je een I-dos wasmachine hebt?

Heb je een I-Dos wasmachine en ben je benieuwd hoe je wasparfum optimaal kunt gebruiken? In deze blogpost delen we de beste tips om je kleding niet alleen schoon, maar ook heerlijk geurend te krijgen!

2 minuten

04-12-2023

Marike Wittebol

Wat is een I-Dos wasmachine?

I-Dos wasmachines zijn slimme apparaten die automatisch de hoeveelheid wasmiddel en water afstemmen op de lading. Dit betekent een efficiëntere wasbeurt en besparing op wasmiddel. Het gebruik van onze wasparfum is dan net even iets anders. Het is belangrijk om van te voren het bakje van de wasverzachter grondig te reinigen, zodat er geen restjes product of geur van eerdere wasbeurten meer in zitten.

Hoe doseer je het?

Er zijn meerdere opties. Je kunt de fles of een deel van de fles in het doseerbakje van je I-Dos wasmachine doen. Je hebt dan wel een langere tijd dezelfde geur voor je was. Een andere optie is het wasparfum te verdunnen met water. Per dopje wasparfum doe je dan twee tot drie dopjes water, Daarna stel je op je wasmachine in hoeveel je wil toevoegen. Wij adviseren 10 ml maar als je de geur wat sterker wilt, dan is 15 ml ook een goede optie.

Genieten maar...

Je zal zien dat dit prima werkt en je op deze manier heerlijk kan genieten van de nummer 1 wasparfum van Wasgeluk.