De multi-functionele homespray van Wasgeluk: de Cloud

Wij zijn zeer trots op ons product, de Cloud. Dit is de multi-functionele homespray van Wasgeluk. De Cloud is geen gewone spray; het is een veelzijdige alleskunner.

Dankzij de toevoeging van natuurlijke ontsmettingsmiddelen is de Cloud bijzonder geschikt voor het reinigen van je badkamer en keukenbladen. Maar dat is nog niet alles.

2 minuten

27-10-2023

Marije Verhoef

Opfrissen?

De Cloud is veilig te gebruiken op alle soorten stoffen. Of je nu je gordijnen, vloerkleden of je bankstel snel wilt opfrissen na een gezellige avond met vrienden of de jas van je puberzoon een opfrisbeurt wilt geven, de Cloud staat voor je klaar. Ook voor huishoudens met honden, vooral tijdens regenachtige dagen wanneer de kleedjes soms een extra geur hebben, biedt de Cloud uitkomst. De spray is volledig veilig in gebruik en niet schadelijk voor huisdieren. Je frist er snel je kleedjes en manden op.

Geurtjes na het koken?

Na het bereiden van sterk gekruid eten of bijvoorbeeld vis, kun je een paar keer sprayen en je keuken ruikt weer fris. Zelfs als je prullenbak niet helemaal fris ruikt, is de Cloud de oplossing. Een beetje spray in de vuilniszak en het probleem is verleden tijd. Wat de Cloud zo bijzonder maakt, is dat het verkrijgbaar is in 12 heerlijke geuren die overeenkomen met onze wasparfums. Bovendien kun je de Cloud aanschaffen in een prachtige giftbox, zoals de giftbox Argan met wasparfum en een Cloud, voor een complete Wasgelukervaring. Met de Cloud haal je niet alleen een reinigingsspray in huis, maar een multifunctioneel product dat zowel handig als aangenaam is in gebruik. Geniet van een frisse en aangename leefomgeving met de Cloud van Wasgeluk.